fbpx Skip to main content

Teambuilding Event – konsten att missförstå!

Resultat av ett Teambuilding Event på Laj Illustration. En abstrakt målning kommunicerad av deltagarna i eventet.

Teambuilding Event om konsten att missförstå!

Det här är ett annorlunda företagsevent där ni kommer lära er att samarbeta på ett helt nytt sätt samtidigt som kreativiteten flödar. Här handlar det om att kunna se helheten, stärka deltagarnas kommunikation och att skapa med glädje.

Skapa en fantastisk målning

Utrustade med färger, penslar och en stor målarduk ska ni tillsammans skapa en fantastisk målning. Ni själva kommer överens om hur den skall se ut. Det finns några enkla spelregler. Den får inte föreställa något, utan motivet skall vara helt nonfigurativt. Ni kommer att få ca 50 cm av den långa duken per person att måla på.

Innan ni skrider till verket så kommer ni få lyssna till Lars Ahlberg som vet exakt hur en pensel ska hanteras och hur ni ska gå tillväga för att lyckas!

En inkluderande kommunikativ övning

Denna övning i kommunikation är väldigt inkluderande där alla är med! Inga krav ställs på konstnärlig kunskap. Lars med personal kommer även vara med er under hela dagen och hjälpa till med att coacha för att se till att ni går i mål med konstverket. Givetvis kommer ni få en snygg tavla att ta med till er arbetsplats. Ett konstverk ni kan känna er riktigt stolta över.

Teambuilding Event – Programmet

pdf symbol

Anmäl er till eventet