Webb

Vi hjälper gärna dig och ditt företag med specialanpassade hemsidor och producerar både responsiva och statiska hemsidor. Priserna varierar beroende på hur mycket och vad som skall göras. Hör av er för offert.

Nedan följer några exempel på hemsidor vi gjort:

 

iMac_webb_liten_dorrakuten.png

Dörrakuten

www.dorrakuten.se

Detta företag har över 83 års samlad erfarenhet av säkerhetsdörrar och inbrottsskydd. Dörrakuten är unika med deras dygnet runt jour och har certifierade montörer med dörrmästardiplom. Vid installation hjälper de dig med att demontera din gamla dörr, montören tar hand om byggskräpet och monterar upp den nya dörren med ny karm och listverk. Har du en hall med speciell estetik så kan Dörrakuten specialanpassa din dörr med speglar så att estetiken följs. Bor du i Stockholmsområdet och behöver hjälp med dörrar? Dörrakuten är ditt självklara val! Besök deras hemsida för mer information!

 

iMac_webb_liten_passofsweden.png

PASS of Sweden

www.passofsweden.se

Denna sängtillverkare har egen patenterad mekanik som möjliggör hållbara justerbara sängar, att de dessutom har egen sängfabrik i sin butik i Erikslund gör dem unika! LAJ fick förtroendet att skapa en ny e-shop och webbplats åt PASS of Sweden. Utöver hemsidan har LAJ har möjliggjort DIBS betalningslösningar och Handelsbanken Finans faktura- och avbetalning. Är du intresserad av ny skön säng? Besök deras hemsida idag!

 

iMac_webb_liten_konsultgruppen.png

Konsultgruppen

www.konsultgruppen.se

Konsultgruppen, även kallat K.G.B (konsultgruppen i bergslagen) är ett konsultföretag beläget i Västerås. De behövde förnya sin webbplats och ville gärna ha sitt befintliga material presenterat på ett modernt sätt. LAJ har producerat deras nya hemsida. Är du i behov av duktiga konsulter? Hör av dig till K.G.B!

 

iMac_webb_liten_karlawagnen.png

Karlawagnen

www.karlawagnen.se

Karlawagnen har 2st tandläkarmottagningar och finns belägna på Lidingö och på Lästmakargatan nära Stureplan. LAJ har producerat denna hemsida i syfte att leverera en webbplats som kunden själv kan uppdatera och underhålla. Besök deras mottagning för proffsig tandläkarbehandling idag!

 

iMac_webb_liten_klippstugan.png

Klippstugan

www.klippstugan.se

Denna fantastiska frisörsalong har ca 19 anställda och är en av Västerås modernaste och populäraste salong. De har olika behandlingar, säljer hårvårdsprodukter och har även en härlig butik där inredning säljs. Besök klippstugan och klipp dig idag!

 

iMac_webb_liten_lisjo.png

Lisjö Produktion

www.lisjoproduktion.se

Uppdraget gick ut på att leverera en hemsida som kändes fräsch och modern. Fotosessioner samt bearbetning av materialet ingick i arbetet. Hemsidan skulle även översättas till engelska. Copyright:ad och producerad av LAJ.

 

iMac_webb_liten_vandramera.png

Vandramera

www.vandramera.se

Vi fick förtroendet att ta fram en ny hemsida med inriktning på vandringsresor. Sex olika orter skulle beskrivas och kunden skulle kunna boka sin resa på bokningssidan. LAJ har haft ett nära sammarbete och ständig återkoppling med kunden vilket har lett till en smidig produktion av hemsidan och det material som presenteras på hemsidan. Vi önskar all lycka och hoppas att hemsidan resulterar i många bokningar!

 

iMac_webb_liten_ludvigssons.png

Ludvigssons Fastigheter

www.ludvigssons.se

Kunden efterfrågade en hemsida där de ville visa sina bostadsområden och där hyresgästerna på ett enkelt sätt kunde göra sina intresseanmälningar och felanmälningar. En ny grafisk profilering skapades för att hemsidan skulle få en röd tråd och för att hemsidan skulle kännas modern.

 

iMac_webb_liten_kungsbyn.png

Kungsbyn

www.kungsbyn.se

Vi fick uppdraget att ta fram en unik hemsida för Kungsbyn’s djurpark. Bakgrund med Maria och Henrik målades för att få ett stiliserat intryck. Kunden ville ha möjlighet till att uppdatera själva och informera besökare med hjälp av facebook. Kungsbyn har nu över 2 700 gilla och uppdaterar dagligen sitt nyhetsflöde!

 

iMac_webb_liten_bennstroms.png

Bennströms

www.bennstroms.se

Uppdraget gick ut på att göra en hemsida där vi använde oss av den grafiska profilering vi sedan tidigare producerat till Bennströms. Kunden ville att hemsidan skulle vara rolig att nå och ha hög igenkänningsfaktor. Karikatyrer producerades och produkter med dropdown-menyer sattes in för att visa det breda markissortimentet hos Bennströms.

 

Spännande Lärande

www.spannandelarande.se

Kunden ville att hemsidan skulle göras i WordPress och att den skulle vara möjlig att uppdatera. Spännande Lärande tar upp intressant pedagogik på spännande sätt! Kunder kan gå in och beställa böcker samt ubildningsmaterial, den beskriver utförligt kurser och har även en “anmälan till kurser”. Hemsidan är producerad av LAJ.

 

iMac_webb_liten_lidingby.png

Lidingby Gård

www.lidingby.nu

Lidingby Gård behövde en ny hemsida som visade deras verksamhet. Kunden ville att den skulle göras i WordPress, för att de skulle kunna göra egna inlägg som uppdaterades momentant på hemsidan. Vi hade en fotosession i deras Smedja, Bagarstuga och Radiostation. Fantastiska lokaler och härliga människor, vi tackar för det goda tunnbrödet!

 

iMac_webb_liten_nibble.png

Nibble Gårdsgris

www.nibble.se

Här skulle vi göra en hemsida där befintliga kunder kände igen sig och där intrycket av gott, nyttigt och klimatcertifierat kött gick fram. Det etablerade varumärket Nibble skulle framhävas. Facebook implementerades och reklamfilm placerades på första sidan. Nibble tillhandahåller gott kött, mums!

 

iMac_webb_liten_kraftpojkarna.png

Kraftpojkarna

www.kraftpojkarna.se

Kraftpojkarna erbjuder nyckelfärdiga system och produkter för produktion av el och varmvatten inom sol-, vind- och vattenkraft. I detta uppdrag ville kunden få upp en hemsida så snabbt som möjligt och designen skulle kännas ljus och fräsch. Kraftpojkarna har vunnit miljöpriset Guldstänk 2014, månadens klimatsmarta företag och blivit nominerade till årets företagare 2014.