fbpx Skip to main content

Säljande Produkter

Vi hjälper dig med den eller de säljande produkter du behöver för olika syften. Nedan presenterar vi några av de vanligaste köpen hos våra kunder. Fördelen med att handla via Laj illustration är att du får hela paketet levererat från oss. Du behöver knappt veta vad du vill, för det vet vi bara vi får prata lite med dig. Några vanliga säljande produkter som vi levererar med innehåll till är Rollup, Banderoll, Kalender och Bilstripe. Välkomna!

Klicka på rubrikerna nedan för att komma direkt till önskad sektion

Almanacka • BanderollBilstripe • BokGatupratareReceptionsdisk eller Monterbord Rollup VR i 3D-miljö

Almanackor är ett utmärkt sätt att marknadsföra med – vi förutsätter naturligtvis att innehållet är designat för att representera er. Oavsett om ni är konsulter eller grisuppfödare så kan vi producera en attraktiv produkt att ge bort. För att ge störst verkan av de bilder som ska till föredrar vi ett större format vilket är 42 cm på bredden, om almanackan ska kunna ringbindas.

Lingonkalender

Ett alternativ till en ringbunden almanacka är en sk Lingonkalender där vi skriver ut innehållet på ett spänstigt ark – halva året på varsin sida. Nedan visar vi exempel på både lingonkalender och ringbunden almanacka.

Del av ett uppslag som producerades till Nibble Gårdsgris tillsammans med Fredrik som då var Sveriges Mästerkock. De rätter Fredrik tillagade fotades och presenterades sedan i en almanacka som delades ut till kunder.

Ovan visas exempel på ena sidan av en lingonkalender som skapades till Konsultgruppen (KGB). Innehållet presenterades även i effektfulla animationer på YouTube som länkats till deras hemsida. Barnen som visas som små foton är konsulterna ifråga, som redigerats in i kgb-anda. 

Några vanliga köp av banderoller via Laj illustration är de som trycks på vinyl eller meshväv, beronde på användning. Vinylen är slitstark och passar bra för både inom- och utomhus. Banderoll med meshväv lämpar sig bra på öppna platser där det kan blåsa ordentligt, då det blåser igenom själva väven.

Nedan visas en banderoll vi producerade till Ryds Glas.

Marknadsföring, image-bildande och profilering på hjul! Vi designar er bilstripning så att ni syns ordentligt på rätt sätt, med eller utan befintlig grafisk profilmanual. Nedan visar vi några skisser samt slutgiltigt resultat till Ryds glas. Se mer om våra bilstripningar här

Bok

Om du har lite spik så kan vi koka soppa på det, och även få till det utan spik! Det är en kul utmaning att börja från noll för att sedan se ett kreativt resultat till sist. Ett bra exempel på uppskattade böcker är då vi skapade två böcker till Konsultgruppen i Bergslagen, alias KGB, där den ena boken blev en kokbok och den andra en dessertbok.

Inför kokboken samlades alla konsulter, ca 16 st i ett större kök i Västerås, förberedda att tillaga sin egen paradrätt. Samtidigt fotade och filmade vi stunden och avslutade med ”studiofoto” på huvudrätterna. Dessa rätter hamnade slutligen i kokboken tillsammans med recept och foton, på respektive konsult. Allt i en humoristisk ”kgb-anda”, vilket uppskattats i efterhand både av konsulterna själva och deras kunder.

omslag till en kokbok som visar köksdetaljer i en gitarrväska

Vi har ett bra avtal med toppleverantör av gatupratare vilket gör att vi kan leverera bästa kvalité till bra pris. Nedan visar vi några exempel som handlats av Ryds Bilglas, Prodob och Däckteam.

Vi skräddarsyr och designar din receptionsdisk samt monterbord till mässor. Nedan visas skissen på den receptionsdisk Ryds Glas köpte in till kundmottagningen. Kontakta oss för att diskutera innehåll och pris.

design-skiss till kundmottagning hos Ryds Glas.

Hör av dig till oss om önskemål av innehåll till en attraktiv Rollup, så ser vi till att du får hela paketet till ett bra pris!

foto på rollup till Carbonice - kolsyrade drycker
foto på rollup till Däckteam - "Lätt att byta däck".
Rollup till Eradur som visar kulörer för golvfärg.

Laj illustration bygger det du vill presentera i en 3D-miljö, som sedan kan ses via VR-glasögon. Bilden nedan visar Ryds Glas marknadsföring (utan text) om deras glasupplevelse i 3D miljö, som använts till mässor.

VR i 3D-miljö - bilden visar Ryds Glas marknadsföring om deras glasupplevelse i 3D miljö med VR-glasögon.

Kontakta oss


    Bevisa att du är människa genom att välja träd.

    Vi får dig att synas!

    Vi bygger och fyller din digitala marknadsföring med innehåll!